cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
featured image

Ποιοί Είμαστε

 

Το Καλλιτεχνοχώρι είναι ένα πρωτότυπο παιδικό εργαστήρι μάθησης, δημιουργικής έκφρασης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

 

Πρόκειται για ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο, ειδικά σχεδιασμένο και διαμορφωμένο με βάση τις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Στο χώρο μας η μάθηση συνδυάζεται με την ελευθερία έκφρασης, η διασκέδαση με την υπευθυνότητα και η προσωπική ανάπτυξη με την ομαδικότητα.

 

Αμέσως μετά το σχολείο γινόμαστε η πρώτη σας επιλογή.  Εδώ τα παιδιά θα μελετήσουν αλλά και θα αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο δημιουργικά, θα διασκεδάσουν, θα παίξουν!

 

Η ανάπτυξη ομαδικότητας, κοινωνικότητας, υπευθυνότητας, αυτοεκτίμησης, δημιουργικότητας, έκφρασης και εξερεύνησης γίνονται το κυριότερο μας μέλημα!

 

Γι’ αυτό το λόγο οι ομάδες μας είναι ολιγομελής, χωρίζονται με βάση την ηλικία των παιδιών και βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα στο κάθε παιδί ξεχωριστά για να το βοηθήσουμε σε ότι χρειάζεται σεβόμενοι πάντοτε τις δυνατότητες του.  Και όλα αυτά φυσικά, προσφέρονται μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου η φροντίδα, η αγάπη, η γνώση και η εμπειρία συνεργάζονται.

 

Με χαρά σας περιμένουμε λοιπόν και από κοντά για να γνωρίσετε τον κόσμο του “Καλλιτεχνοχωριού” μας!!!!

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *