cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
featured image

 

Καλωσορίσατε στο “Καλλιτεχνοχώρι” μας!

Ένα πρωτότυπο Παιδικό Εργαστήρι Έκφρασης και Δημιουργίας

Ελάτε κι εσείς στην παρέα μας να αξιοποιήσουμε δημιουργικά τη φαντασία μας!

Μέσα από… Εικαστικά, Μουσικοκινητικά, Κουκλοθέατρο, Θεατρικό Παιχνίδι, Παιδική Ρομποτική, Παιδική Ζαχαροπλαστική – Μαγειρική και πολλά-πολλά άλλα!!!

indoor-activities-for-kids-1024x683Κάθε αρχή σχολικής χρονιάς, η καθημερινή ρουτίνα των παιδιών μας αποτελείται από πρωινό ξύπνημα και σχολείο… Όταν όλα αυτά τελειώνουν όμως, αρχικά σκεφτόμαστε το σχολικό διάβασμα που έχει να κάνει το παιδί στο σπίτι και έπειτα ψάχνουμε να βρούμε διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά μας ως γονείς, για να τα απασχολήσουμε δημιουργικά και να μπορέσουμε να γεμίσουμε την απογευματινή τους ώρα χαρούμενα και διασκεδαστικά ξεφεύγοντας από το άγχος, την μονοτονία, την βαρεμάρα, την κλεισούρα και την μοναξιά. 

 

Επειδή λοιπόν, ως γονείς θέλουμε να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατόν στα παιδιά μας και λόγω των δύσκολων οικονομικά εποχών που διανύουμε τα τελευταία χρόνια αυτό μας περιορίζει και μας δυσκολεύει στο σε ποια εξωσχολική δραστηριότητα θα τα στείλουμε…Το “Καλλιτεχνοχώρι” δίνει την λύση τόσο σε σας όσο και στα παιδιά σας!!!

 

Αν τα παιδιά σας δηλαδή, δυσκολεύονται στο σχολικό τους διάβασμα, αν έχουν καλλιτεχνικές κλίσεις -αν αγαπούν τη μουσική, το θέατρο, τη ζωγραφική και όχι μόνο – ή χρειάζονται όλα τα πιο πάνω, δημιουργήσαμε και σας προτείνουμε αυτές τις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπου με μια ματιά μπορείτε να δείτε τι επιλογές έχουν τα παιδιά σας για να καλλιεργήσουν την ψυχή και το ήθος τους, να βρουν τις κλίσεις τους και έτσι να μπορέσετε κι εσείς να τα στηρίξετε ορθά στις επιλογές τους μεγαλώνοντας. Στο “Καλλιτεχνοχώρι” μας θα δουν τα παιδιά σας τι τους εκφράζει περισσότερο και τι τους αντιπροσωπεύει έτσι ώστε να το έχουν ως πρώτη τους επιλογή στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες μεγαλώνοντας!

 

Συγκεκριμένα:

 

kids_fitnessΤο “Καλλιτεχνοχώρι” μας δημιουργήθηκε με γνώμονα την ανάγκη των μικρών παιδιών για ψυχαγωγία και προτείνει με έναν πρωτότυπο τρόπο την
αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου. Δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά, να ψυχαγωγηθούν, να αποκτήσουν δεξιότητες μέσα από διάφορα ερεθίσματα, να καλλιεργήσουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους, να μάθουν να συνδυάζουν και να ανακαλύπτουν με βιωματικό τρόπο, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ!

 

Και όλα αυτά, σας εξασφαλίζουμε πως γίνονται μέσα σε ένα χώρο με  έμφαση την ποιότητα, την ασφάλεια και την καθαριότητα…με τον πιο παιγνιώδη και διασκεδαστικό τρόπο!!!

 

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε και απο κοντά το “Καλλιτεχνοχώρι” μας!