cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
featured image

Αρχική  arrow4  Ποιοί Είμαστε

Ποιοι Ειμαστε 

Το “Καλλιτεχνοχώρι είναι ένα πρωτότυπο παιδικό εργαστήρι μάθησης, δημιουργικής έκφρασης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

 

Πρόκειται για ένα περιβάλλον ζεστό και φιλόξενο, ειδικά σχεδιασμένο και διαμορφωμένο με βάση τις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Στο χώρο μας η μάθηση συνδυάζεται με την ελευθερία έκφρασης, η διασκέδαση με την υπευθυνότητα και η προσωπική ανάπτυξη με την ομαδικότητα.

 

Αμέσως μετά το σχολείο γινόμαστε η πρώτη σας επιλογή.  Εδώ τα παιδιά θα μελετήσουν αλλά και θα αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο δημιουργικά, θα διασκεδάσουν, θα παίξουν!

 

 Πώς;

Θα έχουν την επιλογή να διαλέξουν μέσα από μια σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών εργαστηρίων που θα τα βοηθήσει να μάθουν, να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και με αυτό τον τρόπο θα καλλιεργήσουν τη φαντασία τους, τη κριτική τους σκέψη, θα βρουν τις κλίσεις τους, τα ενδιαφέροντά τους θα μάθουν με βιωματικό τρόπο και έτσι, θα διαμορφώσουν σιγά σιγά την προσωπικότητά τους. 

 

Η ανάπτυξη ομαδικότητας, κοινωνικότητας, υπευθυνότητας, αυτοεκτίμησης, δημιουργικότητας, έκφρασης και εξερεύνησης γίνονται το κυριότερο μας μέλημα!

 

Γι’ αυτό το λόγο οι ομάδες μας είναι ολιγομελής, χωρίζονται με βάση την ηλικία των παιδιών και βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα στο κάθε παιδί ξεχωριστά για να το βοηθήσουμε σε ότι χρειάζεται σεβόμενοι πάντοτε τις δυνατότητες του.  Και όλα αυτά φυσικά, προσφέρονται μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου η φροντίδα, η αγάπη, η γνώση και η εμπειρία συνεργάζονται.

 

Με χαρά σας περιμένουμε λοιπόν και από κοντά για να γνωρίσετε τον κόσμο του “Καλλιτεχνοχωριού” μας!!!!

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *