cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
featured image

Αρχική  arrow4  Παιδικά Πάρτι

Παιδικά Πάρτι

 

Τα Σαββατοκύριακα το Καλλιτεχνοχώρι λειτουργεί για Παιδικά Πάρτι, γιατί σε εμάς το κάθε πάρτι είναι ξεχωριστό και αποκλειστικό!!!

 

Είναι μεγάλη μας χαρά λοιπόν, να διοργανώσουμε ένα ιδιαίτερο πάρτι για να γιορτάσουμε τη χαρά του δικού σας παιδιού. 

 

Εμείς θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το πάρτι που επιθυμείτε φροντίζοντας  όλα όσα αφορούν την εκδήλωση σας και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που όμως κάνουν ένα πάρτι μοναδικό.

 

Επειδή η κάθε ηλικία είναι ξεχωριστή και έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, στο “Καλλιτεχνοχώρι” διοργανώνουμε τα πάρτι των μικρών μας φίλων με βάση την ηλικία και τις επιθυμίες τους αλλά και με βάση το αγαπημένο τους θέμα!!!

 

Ενδεικτικά, προτείνουμε τα εξής προγράμματα εμψύχωσης:

hqdefault

Ηλικία 3 – 5 Ετών: Η ηλικία που τα παιδιά αναπτύσσουν την κοινωνικότητα τους, και αρχίζουν να έχουν άποψη για το πως θέλουν να είναι το πάρτι τους. Είναι η ηλικία, όπου τα παιχνίδια με μουσική και χορό θα κάνουν θραύση. Μασκότ, face painting, μπαλονοκατασκευές, ομαδικά παιχνίδια, δώρα, κατασκευές και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν το μικρό εορταζόμενο και τους καλεσμένους του! 

 

 

img-article-easy-birthday-party-kid-games

Ηλικία 6 – 8 Ετών: Σ’ αυτήν την ηλικία, τα παιδιά έχουν αναπτύξει τα ενδιαφέροντα τους και έχουν ισχυρή άποψη για το τι θέλουν. Ομαδικά παιχνίδια, παιχνίδια με μουσική και χορό, face painting, μπαλονοκατασκευές, piniata γεμάτη λιχουδιές και δώρα, μαγικά τρικ και διαγωνισμοί με πολλά δώρα είναι μερικά από τις επιλογές που σας δίνουμε! 

 

 

ev_576_554cb69fd4963

Ηλικία 9 – 12 Ετών: Μεγάλα για παιδότοπο μικρά για Disco. Έτσι κι εμείς, προσαρμόζουμε τον χώρο μας στις δικές τους ανάγκες. Δυνατή μουσική, ομαδικά παιχνίδια για νεαρούς και νεαρές κάτω από την διακριτική πλέον επιτήρηση του προσωπικού μας. “Θάρρος ή αλήθεια”, “Διαγωνισμός χορού”, “Βάλε την ουρά στο γαϊδουράκι”, “Σάντουιτς μπαλόνι” παντομίμα, διαγωνισμοί, Karaoke, παιχνίδι θησαυρού είναι μερικά από τα παιχνίδια που τους αρέσει να επιλέγουν.

 

 

Και επιπλέον… Beauty party

 

Ένα ξεχωριστό και ζωντανό κοριτσίστικο πάρτι που δίνει την ευκαιρία στις μικρές μας καλεσμένες να ζήσουν το παιχνίδι της μεταμόρφωσης!

4558196_1431627785.062_funddescriptionΠεριλαμβάνει:

α. εντυπωσιακό face painting με χρώματα, glitter και χρυσόσκονες

β. κομμωτήριο με τρελοκοτσιδάκια, στρας & χρώμα στα μαλλιά

γ. tattoo & αυτοκόλλητα για όλους.

δ. Spa, makeup, μασκα προσώπου, μανικιούρ, πεντικιούρ

 

Μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα εμψύχωσης της επιλογής σας. Απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 6-12 χρονών.

 

**Όλα μας τα Παιδικά Πάρτι γίνονται ανεξαρτήτως εγγραφής των παιδιών στο εργαστήρι μας ή όχι, και ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 15**

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *