cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
featured image

Αρχική  arrow4  Πρόγραμμα  arrow4  Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση

 

Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση

 

***Καλοκαίρι 2017***

Και εκεί που τα σχολεία κλείνουν και ξεκινάνε οι διακοπές η ώρα για Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση στο “Καλλιτεχνοχώρι” μας αρχίζει!!! Ο χώρος μας, που βρίσκεται στο χωριό Κίτι, Λάρνακας, είναι έτοιμος και αυτό το καλοκαίρι να υποδεχτεί παιδάκια 4 – 7 χρονών και υπόσχεται ένα άκρως καλλιτεχνικά πρωινό καλοκαιρινό πρόγραμμα γεμάτο δράση, δημιουργία και διασκέδαση καθημερινά. Τα εικαστικά (ζωγραφική, κολάζ, ανακύκλωση), η σωματική έκφραση και κίνηση (θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο, βιβλίο) αλλά και πολλά άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως, ομαδικά παιχνίδια, πειράματα, παιδικός κινηματογράφος, εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια και παιδική μαγειρική – ζαχαροπλαστική θα μας κρατήσουν συντροφιά και θα μας γεμίσουν γνώση, ψυχαγωγία και πολλά πολλά χαμόγελα αυτό το καλοκαίρι !!!!!

***26 ΙΟΥΝΙΟΥ – 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ***

(Εξαιρείται το διάστημα 14 – 18 Αυγούστου)

 

Το “Καλλιτεχνοχώρι” θα υποδέχεται παιδάκια Δευτέρα με Παρασκευή απο τις 7:00 το πρωί και θα τα φιλοξενεί μέχρι και τις 15:30 το απόγευμα. Το  κυρίως πρόγραμμα μας θα διαρκεί από τις 09:00 μέχρι και τις 13:00, όμως για περισσότερη διασκέδαση μπορείτε να επιλέξετε και περισσότερες ώρες καθημερινά!

Το “Καλλιτεχνοχώρι” παρέχει κατά τη διάρκεια του προγράμματος καθημερινά φρούτο και μεσημεριανό!

Επιλέξτε όποια ημέρα, εβδομάδα, μήνα θέλετε ή και όλο το καλοκαίρι!!!

 

***Στην Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση προσφέρεται περιορισμένος αριθμός θέσεων, γι’ αυτό προκρατήστε έγκαιρα τη θέση σας !!!***

 

kalokerini_apasxolisi_timetable_new

*Το ημερήσιο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.  Οι δραστηριότητες διαφοροποιούνται αναλόγως της θεματολογίας που υλοποιείται.